Bliv en del af det store Ladbrokes Poker Player Club program

Ladbrokes Poker er efterhånden ved at være en af de ældste udbydere af poker på internettet til europæiske spillere. Med en solid placering som Englands førende udbyder af sportsbetting har Ladbrokes i mange år opnået et solidt rygte som en af de bedste udbydere af online gambling. Ladbrokes Poker er ingen undtagelse, og gennem årene har spillerne hos Ladbrokes Poker fået en enormt god service som munder ud i store bonusser, fremragende promotions og ikke mindst et dedikeret hold af medarbejdere der døgnet rundt er klar til at tage sig af eventuelle problemer eller uoverensstemmelser.

100 % sign-up bonus

Som ny kunde hos Ladbrokes Poker kan man få en fremragende 100 % sign-up bonus på helt op til 5.500 kroner. Den store bonus er blandt de bedre på markedet, og med de mange fantastiske tilbud Ladbrokes Poker står for hver måned, er den store bonus kun en lille del af det samlede tilbud.

Som spiller hos Ladbrokes Poker kan man gratis og nemt blive en del af den store Ladbrokes Poker Player Club. Denne klub er en slags VIP program der giver loyale spillere masser af kontante fordele hver måned. Optjener man f.eks. 10.000 VIP point på en måned, får man hele 30 % i loyalitetsbonus som svarer til det samme beløb i rakeback. Derudover giver Ladbrokes Poker også spillerne adgang til flere forskellige eksklusive freeroll turneringer som bestemmes af dit VIP niveau.

VIP

Det store VIP program er opdelt i 4 niveauer. Bronze, Silver, Gold og sidst men ikke mindst VIP. Jo højere niveau du når op på, jo flere kontante fordele er der for dig som pokerspiller. Ved blot at optjene 10.000 VIP point får du som tidligere omtalt 30 % i loyalitetsbonus, adgang til 4 store freeroll turneringer og masser af andre attraktive tilbud eksklusivt hos Ladbrokes Poker.

Opret dig som ny spiller i dag og få op til 5.500 kroner i Ladbrokes Poker Bonus og bliv en del af det fremragende VIP program. Benyt koden RIDERS når du opretter din nye konto for at få det maksimale ud af dette flotte tilbud.

Lav en Ladbrokes Poker konto nu!