Kvalificer dig til 3 gratis pokerturneringer om dagen

Dem der har en pokerkonto hos Party Poker, kan glæde sig over de kan kvalificere sig til 3 gratis pokerturneringer til en samlet værdi af $5.000.

Hvis du ikke synes det er sjovt og spændende nok i forvejen at spille online poker hos Party Poker. Så har du hermed 3 ekstra gode grunde om dagen, til at spille poker hos netop Party Poker.

Hele måneden kan alle med en verificeret Party Poker konto, kvalificere sig til i alt 3 forskellige daglige freerolls til en samlet værdi af $5.000 pr. dag.

Den ene er en $1.000 freeroll, som kræver at du optjener, bare 1 point på en dag.  Den anden daglige freeroll hos Party Poker, det er en $1.500 turnering, som kræver at du optjener 10 point på dag. Den sidste freeroll er en stor $2.500 turnering, som kræver at du har optjent 25 point på en dag.

Dem der er vant til at spille online poker hos Party Poker, ved udmærket godt, at det bestemt er nogle overkommelig adgangskrav, som langt de fleste vil kunne leve op til uden de store problemer. Kravene er næsten så overkommelige, at det næsten ligeså kunne godt kunne undværes.

WPT Pakker på spil

Men det er ikke kun de mange fede pengepræmier i gratis turneringerne der er på spil. Der er ekstra fede præmier at vinde, hvis du gør det godt i de forskellige freerolls. Alle dem der kommer i pengene i de daglige freerolls, de optjener yderligere specialpoint, som tæller med i de 3 SuperStars pointtavler.

Her kan du blandt andet vinde WPT pakker og andre spændende WPT præmier.

Det kræver som sagt kun, at du optjener rigeligt med point til at kvalificere dig til de daglige freerolls. Samt at du spiller dig til pengepræmierne i en eller flere af de daglige freerolls hos Party Poker.

Start jagten på de mange skattefrie pengepræmier med Summer SuperStars her.

Det er gratis at oprette en Party Poker konto, og du kan tilmed få dig en gigantisk indbetalingsbonus på op til 3.000 kroner. Skriver du PNPARTY er du berettiget til at modtage den største Party Poker bonus når du indsætter penge.