Om ASV

ASV giver et indblik i en del af pokerverdenens historier såvel fra turneringer der foregår på landbaserede casinoer som nyheder fra online poker verdenen. Mange danske spillere gør det godt i poker og vi er blevet en stærk nation i dette spil ligesom vi er det i backgammon. Rent faktisk er mange af vores topspillere også rigtigt gode backgammong spillere og i flæng kan nævnes Gus Hansen, Lars Bønding, Mads Andersen og Sander Lyloff som alle har vundet store turneringer og lavet mange gode præstationer i begge spil.

Online poker er en gave til spillere som har lyst til at lære poker. Man kan spille når man vil og behøver ikke at få samlet 5-10 mennesker hjemme i stuen for at kunne spille. Man kan spille gratis poker eller poker om små indsatser på nettet og der er spil hele døgnet rundt. Endvidere kan man spille på mere end et bord ad gangen og læringsprocessen går langt hurtigere i online poker end den gør hvis man skulle spille landbaseret idet at man spiller langt flere hænder per time når man spiller online poker.

Det er faktisk muligt med en dedikeret indsats at blive en yderst habil pokerspiller på mindre end et års tid hvis man har tiden, lysten, disciplinen og gider gøre en indsats for at studere poker såvel teoretisk som praktisk. Denne blog skulle også gerne over tid bidrage med masser af inspiration til hvad man bør tænke over for at forbedre sit pokerspil.

God læselyst